Sverigefiske

Välkommen Till Sverigefiske.se!

Målet med denna hemsida är att informera och inspirera nya samt rutinerade fiskare. Vi rekommenderar allt från fiskeplatser till den perfekta utrustningen just för dig.

Nedan kan du se mera av vad vi erbjuder på sidan i detalj

-Skitfiske på dig 2021


Nybörjartips

För dig som är sugen på att börja fiska är våra nybörjarguide perfekt för dig. Där kan du läsa om fiskeregler, vad man ska börja med för utrustning m.m.

Fiskeutrustning

Vi på Sverigefiske har utfört tester för att sammanställa den bästa fiskeutrustningen just för dig. Vi har jämfört allt från spön till de bästa betena.

Fiskeställen

Vi på Sverigefiske har även testfiskat genom hela landet för att kunna sammanställa de bästa fiskeställena i hela landet.


Sverigefiske är mer än bara en hemsida. Vi är en stor grupp fiskeentusiaster spridda över hela landet, med ett gemensamt mål att bidra till ett bättre fiske i Sverige. Hur gör vi detta? Vi bidrar till ett bättre fiskebestånd, genom att skänka bort pengar, vi hjälper även till att ta hand om Sveriges alla vatten.


Har du gammal utrustning som inte används? Då kanske det är en bra tanke att skänka bort den? Vi på Sverigefiske har god kontakt med diverse hjälporganisationer för att hjälpa de mindre lyckade i samhället. Vi anser att alla ska kunna fiska!

Om oss

Sverigefiske är skapat av fiskeentusiaster spridda över hela landet. Vi kände att det saknades en plats där fiskare kunde få användbara tips, om vilken utrustning som var bäst, samt bra vatten att fiska i m.m. Så vi bestämde oss för att skapa en sådan plats. Sverigefiske hämtar mycket av sin information från sidan Webbkollen.se

Mer om oss

Integritetspolicy

Vi tar våran integritetspolicy på stort allvar.

Läs om våran integritetspolicy här

En gädda på närmre 17 kg fångad av Best Fishing Crew. En galet fin fisk, den största som hittills kommit upp ur vattnet 2021 i Sverige. Vi på Sverigefiske grattar så stort för en fin fångst. Skitfiske på er 2021