Om oss

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Sverigefiske drivs av en grupp fiskeentusiaster

Vi skapade denna hemsida för att vi älskar fiske och vill hjälpa andra fiskare. Vi vill att denna hemsida ska vara hjälpsam till både nybörjare, veteraner och allt i mellan. Vi delar med oss om den bästa utrustningen, vi skriver om de olika vatten vi fiskar i. Vi ger även ut användbara nybörjartips som vi själva önskar att vi visste när vi var nybörjare.

Sverigefiske är en stor grupp fiskeentusiaster spridda över hela landet. Vi fokuserar mest på de gröna predatorerna, men även de fartfyllda abborrarna! Om du har någon fråga angående fiske, va inte rädd att kontakta oss! Vi hjälper dig gärna.

-Skitfiske på dig 2021

Sverigefiske grundades av tre personer med samma mål. Att göra Sverige till en bättre och mer hygglig fiskeplats. Sedan Sverigefiske grundades har ett tiotal fiskeentusiaster bidragit med information och hjälpt enormt mycket för att förbättra Sverigefiske.

Erik- Jag är och kommer för alltid vara en gäddtok! Älskar känslan när man håvar upp de gröna predatorerna upp ur vattnet, det finns inget bättre.

Christer- Tjena mitt namn är Christer och jag älskar gösfisket! Att fiska efter gös skiljer sig mycket från gäddfisket. Man arbetar mer att få upp en specifik fisk, detta är varför jag älskar gösfisket!

Lars- Det finns inget bättre än gäddfisket. Att få handskas med stora gröna predatorer är det bästa som finns. Att fotografera ens fångst och sedan släppa den fri, finns inget bättre.