Integritetspolicy

Vi på Sverigefiske, vill göra det tydligt vilken rätt du som besökare har till personlig integritet och vilka rättigheter du har på hemsidan.

Det är såklart viktigt för oss att följa GDPR riktlinjerna, men nästan ännu viktigare är det att du som besökare enkelt kan förstå vad som gäller på Sverigefiske.se

Samtycke

När du använder Sverigefiske( Sverigefiske.se) samtycker du till vår integritetspolicy.

Insamling av personlig data

Sverigefiske samlar in, sparar och använder viss data när du använder vår sajt. Detta inkluderar:

  1. Information om din enhet och nätverk såsom IP-adress, webbläsarens typ och version, typ av enhet och operativsystem,
  2. samt information om hur du använder Sverigefiske såsom vilken sida du besökte precis innan Sverigefiske, vilka sidor du besöker på Sverigefiske och hur länge du stannar på Sverigefiske,
  3. samt information som du fyller i genom Sverigefiske kontaktformulär såsom namn, e-post, ämne och meddelande,
  4. samt annan information som du aktivt delar med dig av till oss såsom i kontaktformuläret.

Delning av personlig data

Utöver tredjeparter som har tillgång till opersonlig data och viss begränsad personlig data för att analysera hur webbplatsen fungerar och vilka som besöker den i förbättringssyfte delar Sverigefiske aldrig din personliga data med någon. Undantag gäller endast om Sverigefiske blir tvingade i en förfrågan från en domstol.

Radering personlig data

Enligt GDPR har du rätten att:

  1. Be oss om att begära ut din personliga data.
  2. samt be oss ta bort din personliga data.

För att ta bort kakor gör du det direkt i din webbläsare. Där kan du även blockera att kakor sparas över huvud taget, eller blockera tredjepartskakor.

Informationen vi kan ta bort är den som går att koppla till dig genom till exempel IP-adress. Anonym information tar vi inte bort.

För att begära något av ovanstående, använd kontaktformuläret som finns länkat sidfoten på samtliga sidor på Sverigefiske. Notera även om du vill att jag tar bort datan som är inskickad genom kontaktformuläret. Begär du ut information inkluderar jag även denna som sker vid användning av kontaktformuläret.

Tredjepartsdata

När du använder dig av Sverigefiske godkänner du att tredjepartsföretag får tillgång till en begränsad information om din enhet och ditt nätverk. Tredjepartsföretagen är Google i form av analys av data samt Adtraction i form av annonsspårning. När du klickar på en länk till en extern hemsida gäller deras integritetspolicy.

Webbkakor

Sverigefiske använder kakor för att spåra klick till att analysera besöksmönster på webbplatsen genom Google, samt till att spåra klick genom Adtraction.

Företagsupgifter

Vi är en ideell organisation, vårt mål med denna hemsida är att hjälpa alla Sveriges fiskare på alla sätt vi kan. Vi vill bidra med ett bättre och renare fiske i Sverige.