Bästa Fiskeväskan På Markanden 2021 Den bästa köpguiden

Att välja den perfekta fiskeväskan är viktigt för ett mer strukturerat fiske. Vi har valt att sammanfatta de mest praktiska och prisvärda fiskeväskorna på marknaden 2021.

Alla fiskeväskor vi rekommenderar har vi själva använt.


BFT Predator Bag Jerkbait

Den mest välkända och använda fiskeväskan BFT Predator Bag Jerkbait är naturligtvis ett toppval hos Sverigefiske. En stor rymlig fiskeväska som uppfyller alla våra krav för att klassas som vårt toppval. Eftersom väskan är större än normala fiskeväskor är denna modell kanske inte för alla. Scrolla gärna ner för att se flera fiskeväskor!

Tillverkad i högklassigt 1200 Deniers tyg. Bottnen i hårdplast håller väskan i form och skyddar mot fukt nedifrån. Axelrem och bärhandtag för enkel transport. Två löstagbara mjuka ändfickor för tillbehör, rullar, matsäck m.m. På locket fickor på bägge sidor. Undertill en praktisk plastad blixtlåsförsedd ficka för kartor, fiskekort o.d.

Innehåller fyra höga BFT-betesaskar (storlek 3730) för jerkar och andra beten. I framfickan dessutom en stor BFT-betesask (storlek 3700). Inuti en hängställning för stora drag (kan också tas bort; då ryms det fem höga betesaskar i väskan).


Berkley L

Är du ute efter ett billigare alternativ? Då är Berkley L väskan det perfekta alternativet för dig.

I denna väska ingår även beteslådor vilket gör denna väskan oerhört prisvärd. Väskan är lagom i storleken och uppfyller alla de krav vi ställer för att klassa en fiskeväska som bra.

Väskan är även uppbyggt med termofodrade fickor, vilket gör att väskan även kan användas som kylväska. Du får två i ett! Ett perfekt alternativ


Abu Garcia Lure Bag

Är du ute efter en välplanerad simpel väska är Abu Garcia Lure Bag det perfekta alternativet för dig. Du får allt som krävs för en fiskeväska. Plats för beteslådor samt 3 extra fack för tillbehör. Allt i väskorna ingår.

Abu Garcia Large Pike Lure Bag
Abu Garcia Large Lure Bag
Abu Garcia Medium Lure Bag

Väskan kommer i tre stycken olika storlekar:

Abu Garcia Large Pike Lure Bag (den största)

Abu Garcia Large Pike Lure Bag är en väska som är särskilt designad för gäddfiskare och förvaring av stora beten! Huvudfacket har en mellanvägg som gör det enklare att vid behov ha också annat än betesaskar i väskan.

• Innehåller 5 betesaskar i XL-storlek


Abu Garcia Large Lure Bag

Abu Garcia Large Lure Bag är en rymlig väska för betesaskar. Huvudfacket har en mellanvägg som gör det enklare att vid behov också annat än betesaskar i väskan. Alla blixtlås är av god kvalitet och botten är förstärkt och vattentät. Idealisk väska för dig som fiskar från båt.

*5 mediumstora betesaskar/ ryms i huvudfacket

*2 små betesaskarna /ryms i sidofickorna


Abu Garcia Medium Lure Bag

bu Garcia Medium Lure Bag är ett bra val när du vill bära lätt och inte ska på så lång tur. Huvudfacket har en mellanvägg som gör det enklare att vid behov ha också annat än betesaskar i väskan. Alla blixtlås är av god kvalitet och botten är förstärkt och vattentät.

*5 betesaskar/ ryms i huvudfacker


Är du inte nöjd med Sverigefiskes toppval? Då rekommenderar vi starkt butiken Happy Angler, varför? Jo för deras billiga pris och deras breda utbud.