Bästa Vadarbyxorna På Marknaden 2021

Ska du fiska i en fors, fjärd eller andra sjöar där du behöver vada ut till bröstet, då är vadarbyxor ett perfekt plagg att ha på sig. Så vad är vadarbyxor? Jo vadarbyxor är ett par vattentäta hängselbyxor. Vadarbyxorna är oftast sammansvetsade med ett par vattentäta stövlar, detta gör man för att förhindra att bli blöt.

Vi på Sverigefiske har valt att sammanställa de bästa vadarbyxorna på marknaden 2021 just för dig. Vi tar hänsyn till plaggets funktion samt pris, för att nå till det bästa resultatet.

Norfin Whitewater vadarbyxor med stövlar

Norfin Whitewater vadarbyxor är extraordinärt slittåliga, vad menar vi med det? Jo vadarbyxorna är uppbyggda med hjälp av ett slitstarkt trelagersmaterial, för att skydda dig och hålla dig varm. Det är på grund av trelagersmaterialet som gör byxorna till slittåliga samt den varma känslan.

Är du intresserad av Norfin Whitewater vadarbyxor finner du plagget på den blåa knappen.

Norfin Rapid vadarbyxor med stövlar

Norfin Rapid vadarbyxor är en självklarhet att vi måste rekommendera. Norfin Rapid-vadarbyxornas övre del är tillverkad av högklassigt och hållbart trelagersmaterial. Stövlarna är av lätt PVC. Ett perfekt val för fiske eller jakt när du behöver vadarbyxor med fasta stövlar. Designen på vadarbyxorna är utöver det vanliga, inget blankt mönster, utan ett häftig och användbart camouflage mönster.

Är du intresserad av Norfin Rapid vadarbyxor finner du plagget på den blåa knappen.

Happy Angler vadarbyxor

Har du en stram budget? Då kan vi på Sverigefiske starkt rekommendera Happy Angler vadarbyxor. Vadarbyxorna är gjorda av slitstark 70 denier nylon och är fullständigt vattentäta. Hängslena håller byxorna stadigt på plats och stövlarna har sulor med bra grepp som gör vadandet säkert. Happy Angler skickar även med ett  reparationslapp och lim för lagning av små hål.

Vi på Sverigefiske använd oss inte av dessa byxorna, eftersom kylan lätt tränger in. Om användning av detta plagg ska förbrukas bör det användas ett par varma byxor under.

Är du intresserad av happy Angler vadarbyxor finner du plagget på den blåa knappen.

Om du av någon anledning inte känner dig nöjd av Sverigefiskes toppval finner du flera alternativ i den blåa knappen nedan.