Bästa Elmotorerna Till Båt 2021 Köpguide Till Elmotor

Är du trött på att ro? Då är elmotor något för dig, det behöver inte kosta en förmögenhet. Vi på Sverigefiske har sammanställt de motorerna som är bäst i test, priset och kvalitén är inräknat i bedömningen. Vi rekommenderar alltid att köpa ett steg kraftigare motor än vad som behövs. Varför rekommenderar vi detta? Jo för vädret ute på sjön varieras alltid och vikten som båten belastas med. Nedan har vi Sverigefiskes toppval för elmotorer 2021.

Hur rekommenderar vi? Vi tar hänsyn till priset samt kvaliteten, för att nå fram till det bästa alternativet just för dig. Alla utombordare vi rekommenderar har Sverigefiske använt och rekommenderar starkt!

senast uppdaterad 2021-07-05

MotorGuide R3 55lbs

Motorn som haft bäst resultat har varit MotorGuide R3 55lbs elektrisk utombordsmotor, med bäst resultat och kraftig motor kan vi starkt rekommendera denna elmotorn. Vi på Sverigefiske använder personligen denna motorn för vårt fiske, för effektiviteten samt det billiga priset.


Minn Kota Endura C2 30

Har du en stram budget, men ändå söker kvalité? Vi har den perfekta motorn till dig. Elmotorn Minn Kota Endura C2 30 el utombordare är den perfekta motorn till dig med en budget. Med en garanti på 5 år anser vi att Minn kota vet att de tillverkar en produkt som aldrig sviker. Vi rekommenderar att denna motorn används till mindre båtar, då styrkan inte är den starkaste egenskapen hos motorn.


Minn Kota Endura Max 40

Är du ute efter en starkt och uthållig motor rekommenderar vi starkt Minn Kota Endura Max 40. En stark och slittålig motor med de rätta egenskaperna. Fler goda egenskaper hos Endura Max är teleskopspaken som förbättrar körergonomin, den praktiska batterimätaren, den slitstarka kompositriggen och det spaklåsförsedda fästet med snabböppning och ett flertal olika positioner. Som alla Minnkota-elmotorer går även Endura Max svalt och oerhört tyst!

Gillar du inte Sverigefiskes toppval? Då finner du fler bra alternativ i länken nedan.