Bästa Fiskevattnen Jönköpings Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Jönköpings län? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Jönköpings län kan erbjuda.

Alla platser och vatten som vi rekommenderar har vi på Sverigefiske själva fiskat i och kan med gott samvete rekommendera till er

Linnesjön

Som sagt har vi testfiskat runt om Jönköping län, efter att vi gjort detta kan vi stolt säga att fisket i Linnesjön varit förvånads häpnade bra för antalet fisk. Sjön är inte jättestor, med ett medeldjup på 4,5 meter. Därför rekommenderar vi att drag med lite djupare gång används.

De drag som vi anser fungerat bäst har varit mindre jerkbaits med gröna skrikiga färger, samt gäddjiggar på 15-20 cm. De drag vi har haft bäst resultat på har varit Svartzonker McSnack 9 cm jerkbait i färgen Green Flash. Jiggen som haft bäst resultat har varit Svartzonker McPike 18 cm i färgen PAP

Davidstorpasjön

Davidstorpasjön är ett bra ställe som levererade ett mindre antal gäddor, men storleken är betydligt grövre. Davidstorpasjön har plockat många stora gäddor genom åren, och levererar fortfarande grova gäddor. Sjön är lätt att ta sig till.

Sverigefiske har haft stor framgång med större tailbeten samt stora gäddjiggar. Vi använde oss av orange skrikiga drag, vilket gav mycket bra resultat. De drag som fungerade bäst för oss var det kända tailbetet Svartzonker McMio Tail jerkbait i färgen Hot Pearl/OR, designat av ingen mindre än den kända gäddfiskaren Claes Claesson. Är du mer av gummibetes person? Rekommenderar vi starkt Jiggen Storm R.I.P. T-Bone 23 cm fiskjigg i färgen FT, vilket har givit oss makalöst bra resultat. Storm R.I.P. T-Bone fungerar i de flesta sjöarna, det är ett måste i beteslådan för den rutinerade fiskaren.