Bästa Fiskevattnen Örebro Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Örebro Län? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Örebro Län kan erbjuda.

Alla platser och vatten vi rekommenderar, har vi på Sverigefiske själva fiskat i och kan starkt rekommendera till andra.

Örebro län är en fiske älskares dröm, här finns över 9000 sjöar och bland dem både Vättern, och Hjälmaren, men dom känner ni säkerligen redan till, så här rekommenderar vi lite mindre kända fiskeställen, i Örebro län.

Boo Egendom

Boo Egendom omfattar 23 sjöar och sammanlagt över 1 000 ha fiskevatten. I dessa vatten finns bl.a. gädda, gös, abborre, ål och kräftor. Boo egendom är ett perfekt fiskeställe för den som vill fiska med familjen. Den sjön som vi fiskat mest i och rekommenderar starkast är Avern. Det är den största sjön i området med en area på 6,91 kvadratkilometer. Vi i teamet hade mycket bra fiske där, och med hjälp av Svartzonker McMio Tail Jerkbait i färgen Red/Black och The Pig Shad Jr 20 cm fiskjigg, i färgen Firetiger fångade vi många gäddor.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!

Väringen

En annan favorit är Väringen, Sjön är 16 meter djup, har en yta på 18,8 kvadratkilometer. Sjön är känd för att vara riklig på gös, vilket teamet kan bekräfta, men i sjön kan du även hitta abborre, björkna, braxen och faren, och gädda.

Eftersom att sjön var känd för gös bestämde vi oss att använda Svartzonker McRubber Bass 8 cm Fiskjigg, i färgen Parrot, den drog in mycket gös och abborre. Men vi kunde såklart inte hålla oss från att försöka få lite gädda också, då använde vi oss av Strike Pro Buster Jerk Shallow Runner 15 cm Jerkbait, i färgen Hot Pike.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!