Bästa Fiskevattnen Skåne Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Skåne ? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Skåne kan erbjuda.

I Sveriges sydligaste landskap finns det många spännande fiskeställen, Skåne är känt för sitt gäddfiske, men du kan även fiska efter bland annat öring och abborre.

Alla platser och vatten vi rekommenderar har vi på Sverigefiske själva fiskat i och kan starkt rekommendera till andra.


Ringsjön

Ringsjön är Skånes näst största sjö. Sjön är perfekt för att fiska Abborre, Gädda, Braxen, Mört, och Gös. För att få ut det mesta av din tid på Ringsjön kan du även hyra en guide. Det, i kombination med en gnutta tur, kan öka dina chanser att äntligen ta hem drömfångsten.

Om du fiskar efter gädda så rekommenderar vi att du använder större gäddjiggar (runt 20 cm), med lite skrikigare färger, Vi själva har använt The Pig Shad 23 cm i färgerna Firetiger och Lemon Shad till fantastiska resultat, och vi uppmanar verkligen er att prova det nästa gång ni ska ut och fiska.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!


Snogeholmsjön

En sjö där många här på Sverigefiske fiskade i år var Snogeholm sjön, och det är en sjö som vi verkligen rekommenderar. Här kan man hitta bland annat, braxen, abborre, mört, löja, och så klart gädda. Sjön har ett medel djup på 3,9 m och är en Mörk sjö. Därför rekommenderar vi att ni använder drag i skrikigare färger, vi använde Svartzonker McHybrid Small 15,5 cm jerk, i färgen L. Detta är definitivt det jerkbaitet som fungerat bäst för oss.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betet i den blåa länken nedan!