Bästa ekolodet 2021 – Köpguide för ekolod

Att välja ekolod kan vara svårt. Vi på Sverigefiske har valt att lätta den bördan för dig, genom att sammanfatta de bästa ekoloden på marknaden 2021. Hur väljer vi ut de bästa ekoloden? vi tar hänsyn till priset samt kvaliteten.


Garmin STRIKER Plus 7sv ekolod

Enligt oss på Sverigefiske är Garmin STRIKER Vivid 7sv ekolod det bästa ute på marknaden. Detta ekolod är utrustad med CHIRP-teknologi som tydligt visar fiskar samt  bottenstrukturer. Det som gör att STRIKER-ekoloden sticker ut från mängden är dess övriga egenskaper såsom en extra känslig GPS-mottagare som tillåter dig att ta emot och spara din position på ett smidigt sätt, så att du kan återvända till platser där det tidigare nappat extra bra.

Striker är perfekt till dig som vertikalfiskar på grund av den inbyggda A-scope funktionen. A-scope funktionen visar de minsta rörelserna, allt från småfisk till ditt egna bete. Ekolodet visar även bottnen. Man ser fiskarna och dess rörelser otroligt tydligt. Det är det bästa ekolodet på marknaden bara för hur bra man ser fisken, men sen har den en massa extra funktioner ovan på det. Därför är Garmin SRIKER Vivid 7sv på våran första plats på denna listan.

Är du intresserad av ekolodet? läs gärna mera om produkten samt priset på knappen nedan.


Garmin Striker Vivid 9sv ekolod

Garmin Striker Vivid-ekoloden visar fiskar och strukturer både detaljerat och färgrikt. ekoloden är enkel att använda och har mångsidiga färgurval på skärmen samt stora kontraster som ger en tydlig bild av vad som finns under ytan. Ekolodet innehåller sin klass bästa CHIRP SideVü-ekogivare sidoseende givare och en vridbar hållare. Tack vare ekolodets känsliga GPS-mottagare är det lätt att märka ut de bästa fiskeplatserna, rita kartor med konturer på 0,3 meters mellanrum och kolla båtens hastighet.

Garmin Striker CHRIP funktion visar i perfektion bottnen samt vad som händer under båten. Vivid 9sv-ekolodets stora och ljusstarka skärm, som även kan avläsas i klart solljus, ger dig en bra helhetsbild av vad som händer under båten

Är du intresserad av ekolodet? läs gärna mera om produkten samt priset på knappen nedan.

Garmin STRIKER 4 ekolod

Har du en stram budget? Då rekommenderar vi starkt ekolodet Garmin STRIKER 4. Ekolodet är anpassat för mindre båtar i en mindre prisklass. Garmin STRIKER 4 har de mest grundläggande egenskaperna, det finns absolut mer välutvecklade ekolod ute på marknaden men inte i samma prisklass. Tack vare att tekniken har utvecklats enormt kan du idag välja mellan ett stort och bra utbud av ekolod för småbåtar som har riktigt bra funktioner utan att behöva betala flera tusen kronor.

Är du intresserad av ekolodet? läs gärna mera om produkten samt priset på knappen nedan.


Om du inte gillar Sverigefiskes toppval av ekolod finns det absolut många fler alternativ ute på marknaden. Sverigefiske har nedan länkat till flera alternativ hos Happy Angler. Happy Angler har ett stort utbud av fiskeutrustning, men speciellt stort utbud av ekolod. Happy Angler brukar även ha suveräna rabatter på ekolod


Är du inte nöjd med Sverigefiskes toppval? Då rekommenderar vi starkt butiken Happy Angler, varför? Jo för deras billiga pris och deras breda utbud.