Bästa Fiskevattnen Blekinge Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Blekinge ? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Blekinge kan erbjuda.

Alla platser och vatten vi rekommenderar, har vi på Sverigefiske själva fiskat i och kan starkt rekommendera till andra.

Blekingeskärgård

I Blekinge län finns det otroligt bra fiske. Vi kan starkt rekommendera att du använder dig av skärgården för att fiska gädda samt abborre. Om du inte har tillgång till båt rekommenderar vi att du fiskar runt värmöviken samt lyckebyfjärden. Fisket runt broarna brukar även fungera utmärkt.

Om du har tillgång till båt så rekommenderar vi Flacket, Åbyviken samt hallarumsviken. Vi rekommenderar att du driver genom hela vikarna, då vattennivåerna är runt 1,5 till 3 m djupt överallt.

Vi på Sverigefiske kan starkt rekommendera att använda dig av Rapala X-Rap Otus, som vi lagt märke till fungerat utmärkt i området, draget kan fiskas i de grunda vikarna samt de lite djupare vattnet runt 2 m

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betet i den blåa länken nedan!

Ljusterhövden

Om du inte är sugen på skärgårdfisket kan vi starkt rekommendera sjön Ljusterhövden. Sjön har haft otroligt bra gäddfiske på senare tid. Sjön innehåller många olika arter som Ruda, braxen, sutare, gös, sik, lake, ål. Men vi rekommenderar gäddfisket. Vi har lagt märke till att mindre jerkbaits fungerat utmärkt i sjön. Teamets favorit är Lucky John Arrow Jerk Sinking 8 cm jerkbait. Detta drag presterade överlägset bäst i sjön för oss.

PS: testa fiska runt mynningen mellan ljusterhövden och kansjön.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betet i den blåa länken nedan!

Nävrasjön

Den sjön jag personligen anser vara bäst är Nävrasjön. Sjön är rikligt fylld med gäddor. Sjön är relativt grund och mörk så vi rekommenderar ytligare drag med lite skrikigare färger. Jag rekommenderar att du använder dig av mellanstora jiggar samt tailbeten. De drag som fungerat bäst har utan tvekan varit Svartzonker McMio Tail jerkbait i färgen Hot Pearl/OR. Jiggen som fungerat bäst är Storm Suspending WildEye Swim Shad 16 cm i färgen GRT.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!

Hot Pearl/OR
GRT