Bästa Jerkbaiten 2021

Här på Sverigefiske har vi sammanställt de bästa jerkbaitsen på marknaden 2021 för ett lyckat fiske. Hur rekommenderar vi? vi går efter resultat, användningsbarhet, och pris. Alla drag vi rekommenderar har vi själva fiskat med.

Sverigefiskes favorit

Våran favorit är och har alltid varit är Gator Twitch 6,5 cm jerkbait I färgen Roach. Detta är definitivt Det jerkbaitet som är bäst i test! Färgkombinationen gör att den kan fiskas i grumliga sjöar, men även klara skärgårdar. Vi har lagt märke till att folk nuförtiden har alldeles för stora drag i lådorna, och behöver lite mindre. Därför har vi valt den 6,5 cm korta jerkbaiten. Dragets lätta vikt på 10 gram gör att den kan fiskas med all utrustning, vilket är grädden på moset som gör detta drag till våran absoluta favorit.

Är du intresserad av större drag?

För dig som är intresserad av större drag, så är Buster Jerk utan tvekan det perfekta draget för dig. Skandinaviens överlägset mest använda jerk. Detta bete har lurat flest storgäddor, det är en ultimat gäddmaskin helt enkelt. Fenomenaliteten kan nästan inte överdrivas när det gäller den här jerken, man kan säga att det är “the jerk”! Med Buster Jerk fiskar såväl gröna jerkfiskare som gamla gäddslemsmarinerade gäddguruer.

Bästa Jerkbaiten för antalet

Den jerkbaiten som vi har plockat flest gäddor på är draget Strike Pro Guppie Jr jerk. Vi har haft makalöst bra fiske med draget. Tro det eller ej! så har vi snittat 10 fiskar per person varje fiskepass, med detta drag. Dragets längd på ynka 10 cm och vikt på 70 gram gör det till ett perfekt drag, för den med tyngre utrustning. Vi anser att de tunga gäddfiskespöna inte endast är för stora kraftiga beten, det krävs variation för ett lyckat fiske. Detta gör Strike Pro Guppie till det ultimata gäddbetet.

Behöver du fler jerkbaits?

Då kan vi starkt rekommenderar att du använder dig av fiskeshoppen Happy Angler. Sverigefiske har under flera år använt oss av Happy Angler för den stora prisskillnaden. Happy Angler har även alltid bra rabattpriser och beten många andra fiskebutiker inte har.