Bästa Multirullarna På Marknaden 2021

Här på Sverigefiske har vi utfört tester med olika multirullar, för att kunna sammanställa de bästa multirullarna på marknaden 2021 för ett lyckat fiske. Alla rullar vi rekommenderar har vi själva fiskat med.


Multirullar

Teamet rekommenderar starkt Abu Ambassadeur C4 multirulle. Rullen är uppbyggt på ett stabilt sätt, och känns bra i handen. C4-serien har också ett väldigt bra rykte som kvalitetsrulle. Rullen har även en garanti på 10 år, vilket säger mycket om kvaliteten.

Rullen har mycket skön vevkännsla och är en av de mest bekväma rullarna som vi någonsin använt. Bromsen på rullen är fantastisk! Med hjälp av Abus egna Corbon Matrix broms får Ambassadeur en silkeslen brommskännsla, vilket vi anser att ingen annan rulle på marknaden slår. Men det är inte allt rullen ger också ett fantastiskt bra och jämt kast. Vi har bara bra saker att säga om denna rulle, köp den om din plånbok är tillräckligt fet!


Abu Garcia Revo X multirulle

Om du är mer en lågprofils person så kan vi starkt rekommendera Abu Garcia Revo X multirulle. Revo X är en rulle som Teamet använt otroligt mycket detta året. Rullen har presterat otroligt bra och har en magisk vevkänsla. Rullen kan användas både vid lätt fiske samt tungt gäddfiske.

Mycket bra rulle för pengarna. Skön vevkännsla, mycket bra kastkännsla, och såklart en perfekt bromms.

“Varför kommer då inte Revo X etta?” undrar kanske du. Jo därför att den är lite bökigare än Amassadeur, och inte heller lika robust och stabil. Men man ska även ha med sig att Revo X är ungefär tusen kronor billigare än Ambassadeur.


Har du en stram budget?

Om du har en begränsad budget är det inget att oroa sig för, vi ska hjälpa dig. Sverigefiske har utfört tester för att ta reda på vilken rulle som presterar bäst, till lägsta pris. I våra test har rullen Lucky John Vanrex Cast 6 multirulle varit överlägset bäst. Har själv använt rullen till tyngre gösfiske. Rullen har presterat otroligt bra, speciellt när man har det låga priset i åtanke. Rullen har ett förvånansvärt bra kast och vevkännsla, men bromsen har inte den högsta standarden. Vi anser dock att det är definitivt den bästa rullen i den här prisklassen, och rekommenderar denna starkt till dig som kanske inte kan eller vill lägga över tusen kronor på en rulle.


En rulle som även presterat bra i testen vi utfört är rullen Daiwa Strikeforce 100 multirulle. Några här på Sverigefiske har personligen använt rullen till abborrfiske, men fungerar lika bra till lättare gäddfiske. Med en bromskraft på 6 kg behöver du inte oroa dig för att gäddan ska dra ur all lina.


Är du inte nöjd med Sverigefiskes toppval? Då rekommenderar vi starkt butiken Happy Angler, varför? Jo för deras billiga pris och deras breda utbud.


Behöver du fler tips på bra multirullar? Du finner flera bra alternativ HÄR