Bästa Fiskevattnen Hallands Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Halland? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Halland kan erbjuda.

Fisket i Halland är lite annorlunda jämfört med andra län i Sverige. Halland är känt för sitt laxfiske samt havsfiske. Men naturligtvis fungerar fisket i sjöarna lika bra.

Alla platser och vatten vi rekommenderar, har vi på Sverigefiske själva fiskat i och kan starkt rekommendera till andra.

Bolmen

Den plats som vi på Sverigefiske haft bäst resultat, har varit på Bolmen. Det kanske inte är så förvånads väckande, att denna plats skulle haft bäst resultat. Sjön kan vara ganska svårfiskad från land, så vi rekommenderar att båt används för bästa resultat. Vi rekommenderar att du använder dig av medelstora jerkbaits samt gäddjiggar. Teamet har sammanställt de drag som fungerat bäst i sjön. Jerkbaiten som fungerat bäst är utan tvekan Strike Pro Buster Swim 13 cm jerkbait i färgen Sunfish. Jiggen som fungerat bäst har varit Quantum YOLO Curly Shad 26 cm fiskjigg i färgen Zander.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!

Buster Swim
Curly Shad

Är du sugen på en mindre sjö?

Om du är sugen på en mindre sjö? Då kan vi starkt rekommendera Yasjön. Yasjön är en väldigt liten sjö, men det hindrar den inte från ett bra fiske. Teamet i Sverigefiske har haft bra resultat, mängdmässigt. Om du är sugen på en sjö med mycket fisk, så är detta defenetivt en sjö för dig. När vi på Sverigefiske var där och testfiskade,la vi märke till att mindre jiggar samt mindre jerkbaits fungerat utmärkt. Dragen som haft mest positiva resultat är Siek Glapy 11 cm jerk i färgen HK26. Jiggen som fungerat bäst har varit Strike Pro Piglet Shad 8,5 cm jigg i färgen Baby Blue Shad.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!