Bästa Fiskevattnen Södermanlands Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Södermanland? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Södermanland kan erbjuda.

Alla platser och vatten vi rekommenderar, har vi på Sverigefiske själva fiskat i och kan starkt rekommendera till andra.

Tisnaren

Sverigefiskes team kan stolt säga att att fisket i Tisnaren varit överlägset bäst. Sjön är känd för att hålla stora fiskar, möjligheten att fånga en troféfisk är god.

Vi rekommenderar att testfiske på djupet samt de grundare delarna av sjön. Är du ute efter gös så rekommenderar vi att starkt att du provar på att vertikalfiska, vi har haft makalöst bra resultat de senare åren på sjön. Är du mer sugen på gäddfisket samt abborrfisket? Bör du testa att fiska vid Sörviken samt Björnhult, där vi haft bäst resultat. De drag som fungerat bäst under vår period har varit större Jerkbaits samt stora gäddjiggar. Så vilka drag har fungerat? Jerken som fungerat bäst har varit Strike Pro Buster Jerk Shallow Runner 15 cm jerkbait i färgen Golden Roach. Är du sugen på jiggen? Så har det varit en Quantum YOLO Pike Shad 22 cm fiskjigg i färgen Rainbow Trout.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!

Aspen

Är du sugen på en mindre sjö? Då rekommenderar vi att du tar en titt på Aspen. Aspen är det perfekta stället för mindre barnfamiljer samt professionella sportfiskare. Sjön har ett medeldjup på 6,6 meter, så vi rekommenderar att ha flera olika drag med olika djupgångar.

För att göra det enklare för dig har vi sammanställt de drag, som fungerat bäst under vårt fisketest. Vi rekommenderar att du använder dig av olika sorts beten såsom jerkbait samt jiggar. Jerkbaiten som fungerat bäst har varit Strike Pro Buster Jerk sjunkande 15 cm jerkbait. Är du sugen på ett gummibete? kan vi starkt rekommendera att du prövar Storm R.I.P. T-Bone 23 cm fiskjigg, vilket vi haft oroligt bra gäddfiske på, vi rekommenderar att du använder dig av färgen RF SH. 

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!