Bästa Fiskevattnen Stockholms Län 2021

Stockholm är känt för sitt otroligt bra gäddfiske samt abborrfiske. Men vart ska jag fiska när det finns tusentalsplatser att fiska på? Det har vi på Sverigefiske sammanställt för dig, för att göra det lättare för just dig att hitta de bästa fiskeplatserna i Stockholms län 2021!

Vi kommer ej göra rekommendationer på platser i skärgården, då fisket varierar sig alldeles för mycket för att få bra information ifrån.

Drängsjön

Drängsjön är känt för sitt stora bestånd av Regnbåge samt Öring. Vi rekommenderar att det är dessa arter du går efter om du valt att fiska på denna plats, självklart finns det bra bestånd av gäddor samt abborre.

Sjön är känd för många sportfiskare eftersom resultatet oftast är bra. Under Sverigefiskes tesfiske, finns det ett fåtal drag som fungerat bäst. Draget som plockat flest regnbågar har varit Fladen Realistic Serie Flutter 21 g skeddrag i färgen Trout. Är du intresserad av ett drag som fångat ett flertal olika sorter? kan vi starkt rekommendera att du använder dig av Fladen Loket 12 g spinnare i färgen Perch.

Det finns båt att hyra på plats.

Översjön

Översjön är den idealiska sjön. Beståndet av gäddor samt abborre har bara blivit bättre med åren. Vi bestämde oss för att ha med Översjön, eftersom fisket här är fridfullt och givit oss bra resultat, speciellt på abborre.

Om du hade tänkt att fiska i sjön rekommenderar vi starkt att du använder dig av jiggar med krokarna på ovansidan av jiggen, då det förekommer relativt mycket sjögräs på somrarna. De drag som fungerat bäst när vi utfört våra fisketester har varit Strike Pro Pig Shad Tournament 18 cm i färgen Hot Spotted. Om du föredrar något mindre så har Lucky John Kubira Swim Shad 5′ i färgen PG02 fungerat suveränt.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!