Bästa Fiskehandskarna På Marknaden 2021

Under den kallare delen på året är det viktigt att inte frysa under de långa fiskedagarna. Därför är det extra viktigt med ett bra par fiskehandskar för att hålla värmen.

Vi rekommenderar endast fiskehandskar som vi själva använder oss av 2021.

Senast uppdaterad 2021-07-13


På en starkt första plats hamnar de vattentäta BFT Atlantic Glove handskar. Med en Ergonomisk formgivning och vattentäthet gör att dessa handskar hör till de bästa när man fiskar i kalla och våta omständigheter. Ett par frusna händer är helst inget man vill uppleva ute på vattnet.

Med ett Tunt fleecefoder inuti och neopren på utsidan är en perfekt kombination för just fiske. Då det slitstarka neoprenet gör handsken nästan ogenomtränglig och slitstark. De perfekta fiskehandskarna för den seriösa fiskaren.


Är du ute efter ett billigare alternativ? Men vill ändå uppnå hög kvalite och en bekväm handske? Då är Fladen neoprenhandskar det perfekta alternativet för dig.

Fladens neoprenhandskar påminner väldigt mycket om BFT’s Atlantic Glove handskar, med en liten nedgradering. Dessa handskarna saknar nämligen det varma fleecefodret som finns i BFT’s modell, men dessa handskarna är fullt fungerande ändån. Vi rekommenderar dock att dessa handskarna används på hösten och våren, då under kallare temperament håller de värmen inte lika bra.


Lätta och smidiga handskar? Vi rekommenderar starkt Snow Fox fingerlösa handskar. Handskarna är fingerlösa vilket gör det lättare för fiskhantering samt skönare invevning. Handskarna har ett PU-skydd på undersidan för att skydda mot fukt och ovansidan har ett skönt varmt fleecetyg för att håll dig varm. Eftersom tre fingrar är fria så rekommenderar vi att handsken används från vår till höst, då under kallare temperament kan det sticka till i fingrarna.


Så vilka är egentligen de bästa fiskehandskarna på marknaden 2021? Vi bakom Sverigefiske har och kommer förmodligtvis alltid vara BFT Atlantic Glove. Dessa handskarna har allt som ett par fiskehandskar behöver. De är vattentäta, varma och slittåliga.

Priset? BFT Atlantic Glove har en liten högre prislapp, men vi anser att dess kvalite överstiger prisskillnaden.


Är du inte nöjd med Sverigefiskes toppval? Då rekommenderar vi starkt butiken Happy Angler, varför? Jo för deras billiga pris och deras breda utbud.