Bästa Fiskevattnen Jämtlands Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Jämtland? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Jämtland kan erbjuda.

Alla platser som vi rekommenderar har vi på Sverigefiske själva fiskat i flertal gånger och kan med gott samvete rekommendera till er.

Storsjön

Storsjön är Sveriges femte största sjö och därmed jämtlands läns kändaste sjö, men den är inte bara känd för att vara stor utan också för att vara mycket artrik, med runt 20 olika arter, bland dom vanligaste är öring, röding, gädda, abborre. Sjön har en yta på 456 kvadratkilometer och ett medeldjup på 17m. När teamet var här och fiskade blev vi förvånade över hur bra fisket var här. Vi använde oss av Strike Pro Buster Jerk Sjunkande 15 cm Jerkbait i de djupare delarna av sjön fungerade denna perfekt vi använde oss av färgen Emerald Herring, om du är ute efter Jiggar rekommenderar vi The Pig Shad Jr 20 cm fiskjigg i färgen 111 retriever.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!

Näckten

Näckten är en sjö på 82 kvadratmeter och medeldjup på 15,5 m, det är både grunt och djupt. I den grunda delen finner du mycket öring. När teamet var där och fiskade lade vi märke till att gäddorna i sjön var stora men korta vilket de även nämner på deras hemsida. När vi fiskade i Näckten hade vi bäst resultat med lite större jiggar, med naturliga färger. Här är det drag som vi hade bäst resultat med: Rapala X-Rap Peto 14 cm Jerkbait, i färgen ARB, vilket fungerade utmärkt i sjön, en riktig gäddmagnet!

Om du vill hyra båt får du ringa Allan Magnusson 063-77 40 17