Bästa Fiskevattnen Värmlands Län 2021

Har du tröttnat på dina gamla favorit fiskevatten och letar efter nya fiskeställen här i Värmland? Då har du kommit till helt rätt plats! Här har vi på Sverigefiske sammanställt de bästa fiskevattnen Värmland kan erbjuda.

Alla platser och vatten som vi rekommenderar har vi på Sverigefiske själva fiskat i och kan med gott samvete rekommendera till er.

Värmeln

Vi på Sverigefiske har fiskat otroligt mycket i Värmlands län och kan stolt rekommendera fisket i Värmeln. Sjöns yta är 74,6 kvadratkilometer, vilket är den perfekta storleken för att fånga de gröna monsterna. Sjön är mycket diverse och har de flesta förekommande insjöfiskarna. När vi varit här så har vi haft otroligt bra fiske med naturligt färgade drag, eftersom sjön är väldigt klar. Dragen som givit oss bäst resultat har varit Svartzonker McPike 25 cm i färgen motoroil. Men om du är ute efter jerkbaits rekommenderar vi starkt Rapala X-Rap Haku 14 cm Jerkbait i färgen ARB, det är en riktig gäddmagnet. Priset på Rapala X-Rap är mer en genomsnittet, men du kommer inte ångra dig!

Båt kan du hyra på telefon via detta nummer 070-231 58 72

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!

Östen

Är du ute efter en djup sjö? Där tålamodet inte är ett problem. Sverigefiske kan då starkt rekommendera att du kollar in Östen.

Östen är en så kallad spricksjö dvs en smal djup sjö med klart vatten. Eftersom att Östen är en spricksjö resulterar det i att fiskarna i sjön är stora, då tillgången på vitfisk är stor. Vi rekommenderar denna sjö för dem som har mycket tålamod och är ute efter stor fisk. När Sverigefiske var där anmärkte vi att man fick inte så mycket fisk, men den fisk man fick var stor! Vi rekommenderar att ni använder Lite större jiggar när ni fiskar i Östen, mindre jerkbaits har även fungerat utmärkt. De Drag som drog in mest och störst fisk för oss var Giant Pig Shad 26 cm fiskjigg i färgen Natural Perch OB. Den stora pig shaden är en solklar favorit för oss rutinerade gäddfantaser. Är du mer av hårdbetes person? Har Strike Pro Buster Jerk Sjunkande 15 cm Jerkbait, i färgen Emerald Herring, fungerat strålande. Det lila ryckiga betet gör det oemotståndligt för de glupska predatorerna att motstå, allt från den minsta till de största gäddorna har huggit på detta makalösa drag.

Är du intresserad av Sverigefiskes toppval finner du betena i de blåa länkarna nedan!